HTML

A Nils zenekar zenéjében a klasszikus dob-basszus-gitár-ének felállásra hangszerelt dalokat elektronikus hangzás, egészíti ki, stílusát tekintve pedig szöveg- centrikus, modern alternatív rockzene, melyben a pozitív értelemben vett popzenétől a drum’n’bassig felfedezhetőek stílusjegyek, hatások, egyedi, sajátos értelmezésben visszaadva.

Nils zenekar blogja

ZÖLD PARDON, ZENE, KONCERT


N I L S : H U


MYSPACE - N I L S


Linkblog

Rólunk írták (? .. :)

NiLS 2009.09.01. 17:59

Lógnak a levegőben

Dömötör Ági2009. 08. 24., 18:47Utolsó módosítás: 2009. 08. 24., 18:48

KONCERT |

A38 HAJÓ (XI., PETŐFI HÍD BUDAI HÍDFŐ) 21.00

Az A38 Hajón ma egy olyan zenekar játszik, amire érdemes odafigyelni: nevük Nils , és biztos pár ezren ismerik már őket, hiszen a Zöld Pardonban a Kispál előtt játszottak, valamint koncerteztek a Fishing on Orfű fesztiválon is. Egyik számuk olyan, mintha a Kaukázus énekelné, a másik meg, mintha az Óriás, a harmadik meg, mintha a Vad Fruttik, de nem klónja egyiknek sem, inkább csak azt a petőfirádiós korszellemet képviselik változatos alterrockjukkal, ami itt lóg a levegőben, mióta a közszolgálati popcsatorna kitermelte a maga sztárjait. Dob, basszus, gitár, ének, és néhol még ( Benne vagyok ) drumandbass alap is megbújik, ők maguk azt mondják: "modern-alternatív-elektro-punk-pop-latin-metál". Felkerültek az MR2 most megjelent harmadik válogatáscédéjére, és meghívást kaptak az Akusztik című műsorba is, egyszóval ők az új alom. Figyelj rájuk, fogod még hallani a nevüket, profik ugyanis. Augusztus 27-én az A38 tetőteraszán az általunk sokszor dicsért Óriás zenekar társaságában adnak

http://www.origo.hu/programajanlo/blog/20090824-a-nils-es-az-orias-zenekar-ad-koncertet-augusztus-27.html

__________

Címkék: cikk origo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nilszenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr661353428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása