HTML

Nils zenekar blogja

ZÖLD PARDON, ZENE, KONCERT


N I L S : H U


MYSPACE - N I L S


Linkblog

Október 3 -Tűzraktér

NiLS 2009.09.27. 21:08

Október 3.

Sajna a balassagyarmati 30y előzenekarozás elmaradt betegség miatt, reményeink szerint azért sikerül bepótolni az elmaradást. De addig is lesz más, kis post-moszkvics hangulattal, miszerint:

Október 3 - szombat Tűzraktér Budapest VI. ker. Hegedű u. 3.

20.00 BUDAPEST UNDERGROUND bemutatja:

21.00 Szabad Európa Rádió, 22.00 Gutenberg Halott, 23.00 NILS, majd dj Frigyes (Tornaterem)
őhőőhőhőh baharangozó a tűzraktér honlapjáról:

A Nils (art-rock) zenekar neve egyre ismertebben cseng, mióta az MR2 Petőfi rádió Hello c. dalukat műsorára tűzte, sőt annyira kedvelté vált, hogy a szerkesztők beválogatták a MR2 idei válogatás cd-jére is. Élő fellépésükkel az akusztik c. műsorban pedig csak megerősítették ezt. A zenekar idén jelenteti meg első nagylemezét "Forog körbe" címmel, majd országos turnéra indul a 30Y, a Vad Fruttik és a Kaukázus zenekar társaságában. A mostani Tűzraktérben tartandó koncertjükre két kíváló indie-alter banda melegíti be a közönséget, a Gutenberg Halott és a Sz.E.R.. A kifulladdásig tartó buliról pedig jó barátunk Dj Frigyes gondoskodik, válogatott a legfrissebb és a már jól megszokott zenei csemegéivel.

600 Ft

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nilszenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr721411489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása