HTML

Nils zenekar blogja

ZÖLD PARDON, ZENE, KONCERT


N I L S : H U


MYSPACE - N I L S


Linkblog

összevisszafoglaló

NiLS 2009.11.09. 23:49

Szóval rég irtunk ide  így egy kis összefoglaló jön:

Akusztik:

Lement mr2 akusztik adásban ... nagyon izgi volt visszahallgatni ennyi hónap után. Szerencsére a videointerjú se lett gáz...ennél azért mókásabb (nem bizti hogy ez a jó jelző) volt a felvételen. Rendesek voltak mr2 szerkesztői hogy szépre vágták :)


Pogi solo:

Pogi múlt hét csütörtökön (november 5-én) Kardos Horváth Janó Hunnia mozis műsorában gitározott pár számot. Tök sokan voltak és tök jó este volt. Valaki fel is vette...ha esetleg..meg van?... üzenjen már légyszi

Fotó:


Volt zenekari fotozás is nem rég. Szőke Jani csinált pár képet..ő egyébként kb a magyar klipek 80%-nak operatőre.Zseniális fotós is. Hangulatos, Nilses fotók lettek hamarosan kikerülnek valahova.
 

LE-mez

hát igen..vannak változások - próbáljuk úgy csinálni, hogy az jól elérhető, beszerezhető  legyen mindenkinek.... és ez nem olyan egyszerű. Bizonyos kompromisszumokat kell meghozni zenekarnak is és egy lehetséges kiadónak is. Ez sajna időbe kerül. Lényeg hogy egy dögösen szóló és egy nagyon jó lemezt rakjunk le asztalra.
Az anyag egyébként kész myspacen fent vannak mp3 ..lehet hallgatni ott jól. Reméljük lassan sikerül kiadni is. :)

Koncertek:

Régóta szeretnénk eljutni az országban szerte-szana és ezt most elég jól összetudtuk hozni. Végre! Így nem csak pesten nyomjuk hanem egy csomó városban játszunk az elkövetkező hetekben szuper zenekarokkal. Köszi fruttinak 30nak kispálnak jurijnak
 

és akkor a menü:
 

November 12 SZILVUPLÉ Budapest
akusztikus koncert - ez kb az mr2-es műsor lesz persze több számmal, olyan is elhangzik ami nem került adásba  meg olyan is amit átcsináltunk lelkesedésből minap:)
 

November 13 IFJÚSÁGI HÁZ Hódmezővásárhely
30Y és Vad fruttik meghívására
 

November 14 PÁGISZ és ÁMK Győr
Kispál és a borz vendégeként
 

November 20 IH Rendezvényközpont Szeged
Kispál és a borzzal
 

November 21 IFJÚSÁGI HÁZ Békéscsaba
szintén Kispál és a borzzal
 

December 4 TŰZRAKTÉR Budapest
vendégünk a Jurij
______________________________________________
Most ennyi kerül ide a  myspacen ott a többi is :)

Címkék: interjú foto koncert hello 30y fruttik jurij ereszedelahajam akusztik petöfi rádió

Szólj hozzá!

NILS- hello

Van aki itt van és van aki máshol, van aki él és van aki hal vannak itt emberek és van aki állat inkább, jó, hülyeség, befogom a szám. van hogy beszélnék de senki sem kérte volna hogy adnék, de nem jönnek érte arcokat vágok a fejem helyén a lábam csak vonszol de repülök én úszom az égen, ha nem alszom éppen akkor ülök a holdon, a lábam lelóg nem látom a napot, már nemláttam régen ha látjátok, üzenek egy kövér helót ref: hello hello, lelóg a lábam hello, hulló csillagot láttam heló-haló, ha lottón nyerek veszek egy sokkal nagyobb eget Ha a barátaim keresnek hárman majd égen-földön nem találnak, amíg az új égen meg nem néztek azt gondolják: hát ez meg hova tűnhetett el? Van aki itt van és van aki máshol, van aki él és van aki hal van aki beszél de senki sem kérte valaki eltűnt és nem jönnek érte… valaki eltűnt és nem jönnek érte, valaki eltűnt és nem jönnek el érte… ref: hello hello, lelóg a lábam hello, hulló csillagot láttam heló-haló, ha lottón nyerek veszek egy sokkal nagyobb eget

A bejegyzés trackback címe:

https://nilszenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr1001514240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása